Eesti lipp


Kirjautuminen

Tervetuloa

Olutsillan tarkoituksena on lisätä Suomen ja Baltian maiden välistä yhteistyötä ja kanssakäymistä sekä tehdä Suomessa tunnetuksi virolaista ja muiden Baltian maiden olutta. Pyrimme myöBaltian maats esittelemään Baltian maiden oluen ystäville suomalaisen olutkulttuurin parhaita puolia - kerromme, että Suomesta löytyy kevyen lagerin ohella mm. sahtia ja pienpanimoiden hyviä oluita.

 

Yhdistyksen perusti 20 Viron ja oluen ystävää Helsingissä Viron itsenäisyyspäiväjuhlissa 24.2.1995. Nykyisin jäseniä on runsaat kolmesataa Suomessa, Virossa ja Norjassa. Latvian ja Liettuan olutkulttuuria vaalimaan on yhdistykseen perustettu "alus" -jaosto 11.11.1998. Sana "alus" tarkoittaa niin latvian kuin liettuankin kielessä "olutta".

 

Yhdistyksen jäsenet kokoontuvat joka kuukauden toisena keskiviikkona nauttimaan olutta ja keskustelemaan ajankohtaisista olutaiheista. Kokoontumispaikat ilmoitetaan jäsentiedotteessa sekä www-sivuilla. Olutsilta kuuluu sekä Olutliittoon että Suomen Viro-yhdistysten liittoon. Olutliiton kautta olemme jäsenenä myös Euroopan oluen kuluttajain järjestössä EBCU:ssa.